sykehuset

Hei søte lesere!

Nå sitter jeg godt planta i senga med paradise hotel danmark på skjermen. Har tatt meg en good dusj etter trening! Var herlig å endelig trene igjen! Har ikke fått trent etter norwaycup fordi jeg har vært syk, men siden formen er mye bedre så ble det trening på meg i dag! Heerlig!

I morgen skal jeg på sykehuset gitt! Heldigvis ikke noe alvorlig daa! Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men fåår vite om jeg skal operere eller ikke i morgen! Hmm, for å si det sånn! Har en tann i tannkjøttet som overhode ikke skal være der, og må kanskje operer den bort! Og jeg som hater sprøyter og den slags, og ihvertfall at noen driver i munnen min, uff! Men verdens beste Julie har sagt ja til å være med meg, så skal nok overleve! Men nå skal jeg se ferdig paradise før det blir natta! Vi blogges i morgen :)

SER DU PÅ PARADISE HOTEL DANMARK?

- Vanja ♥

 

Én kommentar

Hanne

13.08.2012 kl.23:17

:o:o lykke til! <3

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

16, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits