norwaycup, sjuk og rena tur!

Hei søte lesere!

Nå er norwaycup for i år også ferdig, eller var vel ferdig for noen dager siden! Laget mitt dro hjem allerede torsdag siden vi ble slått ut, men har alt i alt vært en fantastsik opplevele i år også! Ingenting kan slå norwaycup i fjord, men norwaycup i år var også en helt fantastisk opplevelse! Anbfaler virkelig alle fotballlag om å delta i norwaycup! Det er en uke fylt av fotball, konserter, masse folk, kjendiser, konkurranser, shopping og ja - helt ubeskrivelig!Ble ikke så mange seiere på oss i år som i fjord, men var utrolig gøy å spille uansett! Og vi spilte mot noen av norges beste j16 lag, og var ikke akkurat heldig med gruppa vår, men vi er fornøyd med egen innsats! Jeg ble jo også syk under norwaycup. Kvelden på tirsag begynte jeg å føle meg veldig uvell, slapp og hadde smerter i både hals og hode! Har aldri følt meg så jævli, og var ikke noen god opplevelse i hele tatt! Dette gjorde at det ikke ble ikke så veldig mye spilling på meg på onsdag! Kjenner at jeg fortsatt er ganske syk, og sitter nå her med hals og ørebetennelse! Men skal ikke klage, formen er myye bedre :)

I går dro jeg også en liten tur til Rena med Julie, tross i att formen ikke var på topp, så takk og lov for ibux!! Der lå vi over hos Stian og Lasse, ett par gutter i slekta til Julie! Var utrolig kooselig å se Stian igjen daa! Men da er jeg ihvertfall tilbake på bloggfronten, og håper dere fortsatt følger meg tross i lite blogging i det siste!VAR DU PÅ NORWAY CUP?
HVA HAR DU GJORT I DET SISTE? 

- Vanja ♥

 

4 kommentarer

Agnethe

08.08.2012 kl.19:28

Var ikke der nei, men laget mitt var der:)

Linea

08.08.2012 kl.21:28

jeg kjønte ikke helt hvar du der eller ikke egentlig?? ;) beklager bare kjønte ikke

Malin<3

08.08.2012 kl.22:04

Jeg har jobbet, jobbet og jobbet....men ja, norway cup var gøy! :)

Martee

09.08.2012 kl.01:05

Digger jakka!!

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

16, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits