Ett halvt år har gått

29.07 er det ett halvt år siden verdens beste Tony gikk bra oss, og det har gått så innmari fort! Hadde egentlig tenkt til å skrive dette innlegg den dagen da det hadde gått ett halvt år, men er da i Oslo med fotballjentene så blir heller nå! 

For litt over ett halvt år siden besøkte jeg deg på sykehuset Tony! Du kjempa som jeg aldri har sett noen kjempe før! Du var så sterk, så sterk som jeg aldri har sett deg før.Tante ville så gjerne at jeg skulle synge en sang for deg, og det var akkurat det jeg bestemte meg for å gjøre. Du hadde ikke hatt øya oppe på flere dager, men i det jeg sang det siste ordet i sangen spratt øynene dine opp og jeg så deg rett inn i øya. Det var vel også siste gangen du hadde øynene oppe.. Samme sangen sang jeg og søstrene mine i begravelsen din noen dager etter også! Det var en stoor ære å få synge, og noe jeg ikke angrer ett sekund på at jeg gjorde nå i dag! Var så godt å ta ett siste farvel, Tony.. ♥

Ukene og måneden etter har slett ikke vært lette! Jeg trodde at etter begravelsen skulle ting bli mye lettere, men tvers i mot! Det er når hverdager kommer det virkelig treffer deg hvor tungt det faktisk er å miste noen så nær deg! For du var virkelig som en bror Tony, broren jeg aldri fikk, og det jeg har opplevd med deg er minner jeg kommer til å ta med meg helt til vi møtes igjen!

Jeg tenker fortsatt ofte på deg, og det vet jeg med meg selv at jeg også kommer til å gjøre i måneder og år fremover! Er ofte jeg ser på bilder av deg, hører på sanger i fra begravelsen og bare tenker tilbake! Er så innmari godt og vondt på samme tid! Men en ting vet jeg Tony, og det er at du var en fantastisk gutt som virkelig gikk bort alt for tidlig! Jeg sier til meg selv gang på gang hvor urettferdig det her er, men det endrer jo ingenting.. desverre! Men kjære, kjære Tony! Håper du har det bra der du er nå! Hvil i fred, kjære deg ♥

 

- Vanja ♥

3 kommentarer

Mia

26.07.2012 kl.22:05

<3

Rossl - alt og ingenting

26.07.2012 kl.22:35

:((

Anine

02.08.2012 kl.21:22

<3

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

16, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits