ett personlig innlegg - selvtillit!

Hei søte lesere!

Jeg har i den siste tiden lest helt utrolig mange innlegg på blogger som handler om selvtiliit, selvbilde og den slags. Jeg har aldri helt turt selv å skrive om hva jeg mener om dette, men har i det siste tenkt mye og kommet frem til at det kanskje kunne være litt godt å lufte mine egne tanker og følelser rundt akkurat dette!

Jeg har aldri vært den tynneste og den jenta med finest kropp i gjengen, den jenta har jeg aldri vært, og kommer vel forsåvidt aldri til å være den jenta heller! Jeg har vært gladjenta som kanskje ikke brydde seg som mye om sånt, og som alltid hadde ett smil om munnen. Det er ikke ofte noen som helst har sett meg sur, sint og uten ett smil om munnen. Men det er bare utenpå.. Jeg har alltid slitt med dårlig selvtillit og selvfølelse, men dette er noe jeg har bært inni meg, og som jeg tror INGEN av mine nærmeste venninner og familie vet noe om en gang! Grunnen for dette er fordi jeg aldri har vist hvis jeg har hatt en dårlig daag, hatt vonde tanker eller følt meg helt jævelig! Jeg smiler 99% av tiden, og er ganske fornøyd med den egenskapen at jeg klarer å sette på ett smil selv om kanskje ting ikke er så greit. Men i lengden kan dette være ekstemt slitsomt også..

Tumblr_m2bjxwjcq61qiaqpmo1_500_large

Men i det siste har jeg funnet ut at selv om jeg kanskje ikke er den peneste, den tynneste, den smarteste eller den mest perfekte av oss, så er jeg meg selv, og det er overhode ingen andre i verden som er akkurat som meg! Jeg, som alle andre jenter har ting ved oss selv som vi hater, og som vi kunne ofret liv for å endre på! Jeg tenker også ofte disse tankene, men har den siste tiden tenkt mye på at det er ting i livet som betyr hakke mer enn å være tynnest, vakrest osv! Jeg har opplevd mye vanskelig den siste tiden blandt annet å miste noen i nær familie, og dette har virkelig satt perspektiv på ting, og jeg har fått opp øynene for hva som virkelig betyr noe her i livet!

Jeg sier ikke at jeg aldri mer har tanker om meg selv at jeg ikke er bra nok, pen nok og alt slags der, men jeg har lært meg at når disse tankene dukker opp så skal jeg tenke tilbake på hva jeg virkelig står for og hva som jeg innerst inne virkelig mener betyr noe! Jeg er ikke den mest perfekte jenta i verden, men har lært meg til å heller se de positive sidene ved meg selv, og ikke de negative.

Jeg skulle mer enn gjerne vært litt tynnere, hatt litt større pupper, vært noen cm lengre, vært litt mindre nysgjerrig og sta.. Men det er meg, og det er sånn jeg er! Tross i disse negative tingene ved meg selv, finnes det alltid noen positive ting ved meg selv, og det er disse tingene jeg har valgt å fokusere på! For jeg er meg, og ingen, nei INGEN andre er akkurat sånn som meg!

Tumblr_m20n7put2e1qiaqpmo1_500_large

- Vanja♥

 

Én kommentar

Anine

26.07.2012 kl.01:53

Utrolig bra skrevet Vanja!<3 Du er en kjempe sterk person..:)

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

16, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits