siden sist!

Hei kjære, søte lesere!

Vet det har vært minimalt med blogging den siste tiden, men har skjedd noe hver eneste dag de siste ukene! Med både oppturer og nedturer!

Jeg har blandtannet vært på to flyttefester! For Per og Vanja, mine kjære navnesøster! Per flytter til Drammen, mens Vanja flytter til Fredrikstad. Kommer til å savne dem begge to!!


Herlige gutten som skal flytte!Dette er noen av tusen bilder fra festen, men orker ikke laste opp fler nå! Blogg.no er ikke helt sammarbeidsviilig i dag! Men i tilegg til dette har jeg fått meg scooter/scooterlappen - endelig!! Jeg har vært på landsstevne! En hel uke med konserter, tevlinger, masse herlige mennesker, sene netter, lite søvn og en hel del liv! Har vært den sykeste uken i mitt liv, og har blitt kjent med så utrolig mange bra mennesker! Har også jobbet en del, såja, det har gått i ett! Har ikke så mange bilder fra landsstevne og den slags, men det skal jeg prøve å skaffe!


Endelig!Bildedryss fra noen herlige uker!

Den neste uken venter trening med fotballjentene, før vi reiser innover til Oslo og Norwaycup på lørdag! Åååh, som jeg gleder meg! Men da ordner jeg meg, og stikker på trening! Vi blogges :)

HVA HAR DU GJORT DE SISTE UKENE?
SKAL DU PÅ NORWAYCUP?

- Vanja ♥

Én kommentar

sarai94

24.07.2012 kl.15:44

Nei, det skal jeg ikke. Høres ganske morsomt ut da :D

Superfine bilder!

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

16, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits