good friends are hard to find, harder to leave, and impossible to forget.

Det er sant som de sies i overskriften. Det finnes fåtall av gode og ekte venner der ute, men når du først finner dem er det umulig å glemme dem. Jeg har vært så heldig å funnet mange av disse, og det er jeg ufattelig taknemmelig for.Disse jentene er jenter jeg har ufattelig mange minner med. Kan nesten ikke tro at vi har holdt ut med hverandre i alle dissene årene. Hver dag i 3 år! Men tross i krangler og diskusjoner har det alikevel alltid vært oss! Vi har så ufattelig mange minner sammen. Alle jentekveldene, osloturene, skoledagene, festene og alt det herlige vi har gjort sammen til nå er minner jeg kommer til å ta med meg resten av livet! Har aldri vært borti at så mange jenter kan klaffe så godt sammen som det vi gjør. 

Ingen kan få meg til å smile som det dere gjør, ingen kan få meg til å le så godt som det dere gjør, ingen støtter meg like bra som det dere gjør og ingen finner på så mye tull som det vi gjør sammen! Vi kan alle være 100% oss selv, og vi snakker om alt som er. Fra gutter og sminke til litt dypere hemmeligheter  - vi deler alt! Både gleder og sorger, og vi står alltid sammen, uansett hva! Og det er så godt å vite, jenter ♥
Neste år blir alt forandret. Vi blir splitta. Jeg går til Hamar, og dere Brumunddal. Ikke alle dere kommer til å gå på samme linje heller.. Det blir så rart, så innmari rart. Og ikke kunne se dere hver dag, begynne å le av de teiteste ting med dere hver dag, finne på de sprøeste ting med dere hver dag - dagene blir rett og slett ikke de samme!! Men ett vennskap som det vi har er for bra til å endres pga noe dum skole! Og jeg vet med meg selv at vi kommer til å opprettholde kontakten uansett hva! Og i russetiden med dere skal bli den beste - det skal jeg sørge for!!

Så selv om ting kanskje bli anderledes neste år, så skal vi forsatt finne på de sprøeste ting, le av de dummeste ting og alt det der så ofte vi kan! For dere er verdens beste, og jeg er så ufattelig glad i dere alle sammen ♥

HAR DU NOEN SÅNNE VENNER?

- Vanja ♥

 

 

3 kommentarer

Gitte

02.07.2012 kl.19:18

åååå er så glad i dere <3 fint skrevet kroghen miin!

Linea;)

02.07.2012 kl.20:59

Jeg har mange sånne venner! Elsker dem! Leser bloggen din hele dagen elsker den!!!!

malin hoelstad

03.07.2012 kl.18:51

ja:)

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

16, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits