hello norway

Hei alle sammen!

I går kveld var jeg endelig tilbake i Norgee etter nesten en uke i Sverige! Skulle egentlig være i Sverige til i morgen, men ble til at vi dro litt tidligre! Og det er jo liksågreit siden det bare var drittvær de siste dagene uansett!

Da jeg kom hjem pakket jeg ut og litt sånt før kjærestenmin kom en tur, og vi dro en tur på bursdagsfest! Utroolig godt å se han igjen! Midt på natta, sånn rundt 4 kom Julie på døra med scooter, fordi da var hun hjemme igjen fra Oslo, og vg-lista! Gjett om det var godt å se henne igjen også! Er ikke ofte det går en uke uten henne for å si det sånn! Så Julie har derfor sovet hos meg i nattt - alltid like kooselig:)

Har nesten akkurat våknet pga at vi ikke sovnet før halv 6 ellernoe i natt.. Må bare si jeg virkelig elsker døgnrytme!! 

Nå ligger fortsatt Julie å snorker og sover, mens jeg sitter her å blogger for dere! I dag blir det en fest av noe slag, hvor vet jeg ikke helt enda! Men blir da noe :) Kommer antrekk senere i dag, så stay tuned!

HVA HAR DU GJORT DE SISTE DAGENE?
 - Vanja ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

16, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits