svar på spørsmål 2

Hva er ditt favorittgodteri? Jeg spiser omtrent alt når det kommer til goderi også! Men er veldig glad i smågodt og sjokolade!

Hva er ditt favorittplagg? Har ikke noe spesielt favorittplagg, men er veldig glad i skjorter og vester! En rød skjorte og grå vest, noe jeg synes er utrolig kult :)

Hvor mange useriøse/seriøse forhold har du hatt? Har hatt en del useriøse, men 2 seriøse!

Hvor høy er du? Haha, jeg er ikke høye jenta! Og det er vel noe jeg hater over alt på jord, men jeg er rett under 1.60 høy!

Hvordan får du så bra stil? Hva er dine inspirasjonskilder? Og kan du legge ut noen outfites? Først må jeg bare si tusen takk! Jeg har ikke noe spesielle inspirasjonskilder, men må si jeg elsker stilen til maddepadde og Kristin fra paradise (stylecollection). Jeg går i det jeg føler for, og ting jeg liker!Beste minne med klassa di? Åh, er så mye! Men må si 10.klasse festen og Osloturen!

Beste minne med fotballlaget ditt? Norwaycup!!

Må bare få sagt at sangstemmen din er helt rå! Kan du ikke melde deg på x-factor, idol, norske talenter etc? Ntå, tusen takk! Så koselig å høre :) Jeg har nok ikke selvtillit nok til det, og er heller ikke tøff nok til det tror jeg!Meen, skal aldri si aldri! Vi får se :)

 Hvordan vil du beskrive deg selv med tre ord? Positiv, glad og livsnyter!

Kjekkeste guttekjendis? Zac Efron og Atle Pettersen!

 

 
♥♥

HVA SYNES DU OM SVARENE?

- Vanja ♥

2 kommentarer

Linea Bestis til malin♥

28.06.2012 kl.10:48

Du er flink til og svare♥

Elsker bloggen din VAnja♥

Du ruler huset ut altså♥

malin hoelstad

03.07.2012 kl.18:54

bra svart vanja:)

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

16, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits