Svar på spørsmål!

Hvor lenge har du spilt fotball? Jeg har spilt fotball siden 6.klasse! Så rundt 5 år.

Hvor lenge har du tenkt til å gå på fotball? Så lenge som mulig. Vet at mange av jentene på laget planlegger å slutte neste år, men håper virkelig det blir ett lag neste år også! Fotball er noe jeg ikke klarer å slutte på med det første, og håper alle de supre jentene på laget tenker det samme :)
 
Er det i Norwaycup i år, og skal du dit? Det er norwaycup i år, og ja, jeg skal dit! Gleder meg masse :)Hvilke blogger leser du? Det er mange! Men mine favoritter er kristineam, maddepadde, martheborge, l0ve og leneorvik!

Hvilket kamera har du? nikon d3100

Når har du bursdag? Jeg har bursdag 5.mai!

Hvor i Sverige er du? Rett utenfor Karlstad.Så du på paradise? Hvilket par heiet du på? Ja, fulgte nøye med på paradise! Mine favoritter var Dennis, Kristin, Camilla og Andreas!

Jomfru? Nei, Tyren ;)

Hvor mye penger bruker du i måneden? Alt for mye..

Hva er det beste med en venn? Åh, det er så mye! Hva er det som ikke er bra? Det å kunne ha noen å snakke med om alt, å vite at du har noen som er der for deg uansett og en person du kan være 100% deg selv med - er så godt å ha en sånn person i livet ditt! Og jeg er så heldig å ha fler av dem♥
Gruer du deg til å begynne på Hamar neste år, og hva blir det værste? Helt ærlig gruer jeg meg litt, ja! Men samtidlig blir det spennende og litt godt med noen nytt også! Det værste er at jeg ikke kommer til å få se den herlige jentegjengen min hver dag! Blir nok ikke det samme uten de. Men samtidlig blir jeg vel forhåpentligvis kjent med mange nye, herlige folk!

Kommer du til å savne meg til neste år? Julie: Ja, jeg kommer til å savne deg helt syykt mye! En dag uten deg blir overhode ikke den samme! Du er som en søster, og kontakten vi har skal jeg gjøre alt i min makt for at ikke skal bli ødelagt av noe dum skole!!Hva ser du frem til i sommerferien? Jeg skal først kose meg med familien en uke i Sverige i nå, deretter blir det å kose meg masse med venner og kjæresten, så landstreffet en uke med jentene, så Norwaycup! Itilegg skal jeg være masse på stranda hvis været holder seg og trene litt. Ikke mye jeg kan gjøre akkurat nå pga benet mitt, men krysser alt jeg har for at det blir bra igjen til Norwaycup!!

Blir det noe campingvognlang eller? Selvfølgelig Caroline!!

Hva er det beste du liker å spise på sommeren? Åh, det er mye! Jeg er jo altetende omtrent. Men elsker reker, spekemat og bakt potet!Åh, det er livet!

Favoritt mat/drikke? Bakt potet og pizza / Iste og melk

Tre ting jeg vil gjøre før jeg dør? Det er såå mye, men det skal sies at jeg kan være ganske tøff når det kommer til mye, men innerst inne er jeg nok en stor pyse. Men jeg SKAL svømme med delfiner, ha ett onkli stort og fantastisk bryllup og jeg skal ha en onkli jentetur til USA med alle jentene!

Hva er ditt beste minne? Fortsatt Norwaycup! Kommer aldri til å bli glemt.. En helt fantastisk opplevelse!Hvor lenge har du og Stian vært sammen? Siden starten av april.

Hvordan er forholdet til deg og Stian? Stian er kjæresten min, men samtidlig min bestevenn! Jeg har det så bra med han! Han får meg til å le når jeg er langt nede, jeg kan snakke med han om alt og vi har det helt supert sammen! Bedre kjæreste skal du lete lenge etter! Han er helt fantastisk :-)

Er du redd for a vi jentene skal splittes neste år? Ja, helt ærlig er jeg livredd for det! Jeg har aldri vært borti en så sammenspleiet og close jentegjeng som det vi er. Vi er en del jenter så utrolig at vi alle har klart å holde sammen i flere år, men det er jeg superglad for! Jeg er redd, men jeg vet med meg selv at vennskapet vi har sammen er for sterkt til å splittes! Jeg bare vet det :)

Beste minne med "gjengen"? Åh, har så utrolig mange bra minner med jentene! Men enkle minner som skoledagen og jentekvelder er det jeg kommer til å huske best! Jentekvelder med disse jentene er noe av det beste jeg vet ♥

Hva gjør deg mest lykkelig/glad i livet? Vennene mine, kjæresten, familie, fotball og musikk!

Favorittblogg? martheborge! Rett og slett fordi stilen hennes er helt utrolig bra, hun skriver på en fantastisk måte og virker utrolig herlig som person! Men en annen favoritt er også maddepadde.

Hvorfor blogger du? Enkelt og greit fordi det har blitt en vane! Synes det er gøy å ha ett sted å dele tankene og opplevelsene sine på, og få tilbakemelidinger på bildene man tar og det man skriver!

Hva skal du `gå på vgs til neste år? Medier og kommunikasjon på Katta! Hvis jeg kommer inn selvfølgelig! Og hvis jeg ikke kommer inn så er andrevalget helse og sosial på Ringsaker.

Er du mye med søstrene dine og er dere gode venninne? Det er veeldig opp og ned, men alt i alt så har jeg ett veldig bra forhold til alle søstrene mine! Vi har våre krangler, men har det utrolig gøy også! Er veldig glad i dem alle tre ♥Ja, det var da svar på de fleste spørsmålene til nå! Kommer det inn noen fler spørsmål får dere svar på de i morgen! Håper svarene gjorde dere litt klokere! Vi blogges :)

HVA SYNES DU OM SVARENE?

- Vanja ♥

 

2 kommentarer

maritaa

27.06.2012 kl.00:59

bra svaart! :-)

Linea Bestis til malin♥

27.06.2012 kl.15:20

Bra Blogg!♥

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

16, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits