I'm back!

Hei alle søte lesere!

Bloggen ble plutselig glemt den gitt! Har hatt mye å gjøre den siste tiden, og tiden strakk rett og slett ikke til! Men nå er det ferie, wiii! Som betyr mer tid og ikke minst mer og skrive om. Før hadde jeg jo bare skole og min kjedelige fritid å skrive om, men nå som det er ferie så skjer det jo mye mer spennende ting, så kan love bloggen blir mer spennende fremover. 

Siden sist har det jo skjedd veldig mye! Har sluttet på ungdomskolen, mottatt vitnemål, festet med verdens beste klasse, forstuet beinet, vært på slekstreff, vært i konfirmasjon,kost meg med venner, famile og kjæresten og masse masse mer! Kan jo legge ut noen bilder fra den siste tiden, sooo here u go:
Finner ikke bedre!


Verdens beste klasse!Oslotur med klassa! Stortinget, holmenkollen og shopping ♥


Konfirmasjonen til kusina mi, Anna!


Fotball og volleyball turnering der klassa mi vant både i volleyball og fotball -woho! Men måtte se oss slått av lærerne, men får trøste oss med at det var dagen etter 10.klasse festen, og under fotballfinalen klarte jeg å tråkke over og forstue benet mitt! Så det var starten på uker med krykker og dritt...


En herlig 10.klassefest med en klasse som jeg kommer til å savne supermasse! Dere er så braa ♥

Jaa, det var da noe av det som har skjedd den siste tiden! Jeg er ihvertfall tilbake, og skal prøve å blogge så bra som mulig og mye som mulig! Ihvertfall ett par innlegg om dagen, så da blogges vi!

HVA SYNES DU?
HVA HAR DU GJORT I DET SISTE? 

- Vanja ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

16, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits