Happy birthday!!

Hei alle sammen!

Vil starte innlegg med å gratulere verdens herligste jente aka Julie med dagen!! Håper at du får en suuuper dag, og at du får masse fint! Jeg er iallefall veldig veldig glad i deg! Husk det ♥ Alle de herlige minnene vi har sammen er minner jeg sent kommer til å glemme! Ufattelig glad for at jeg har ei så søt, snill og støttende venninne som deg! Du er suuper :-)

Dagen så langt har bestått av skolen, to sykt harde gymtimer og russeslepp! Og som vanlig var det jo ikke mulig å holde seg tørr den lille stunden russen faktisk var der! Kjente jo de fleste som var der så ble litt småblaut ja, men skal ikke klage, folk som ble bløtere enn meg! Senere i dag skal på fotballtrening med jentene, og det blir jo herlige, selv om jeg kjenner at jeg er litt småsliten etter skolen i dag, menmen! Dagens antrekk kommer litt senere, så stay tuned :-)

Husk; Gratuler verdens beste Julie med dagen under her, da blir hun superglad :-)

HVA SKAL DERE I DAG?

- Vanja ♥

2 kommentarer

julie r

25.04.2012 kl.21:28

Tna! Søte deg <3 Altfor glad i deg

vanjahool

25.04.2012 kl.21:29

Julie: Tihi <3 Altfor glad i deg, også!!

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits