Verdens beste jenter!

I oppturer og nedturer har vi stått sammen! Hver dag i to år snart har det omtrent ikke vært en dag uten at vi har vært sammen! Og det er jeg så ufattelig glad for .Tre år tilbake i tid hadde jeg aldri sett for meg at vi skulle bli jentegjengen vi er i dag! Vi var alle sammen splittet, og på det værste var det så ille at noen av oss faktisk hatet hverandre, og ikke tålte tryne på hverandre, så ille var det! Men til slutt endte vi opp som en samspeleiset jentegjeng som har holdt sammen i flere år alt! Det hele er ganske så sykt å tenke på, men jeg kunne alikevel ikke vært mer glad ♥Alle minnene vi har skapt sammen, jenter! Åh, det er ikke særlig få! Alt fra de alltid like herlige jentekveldene til kino, bowling, osloturer, fotballen, skolen, fester og andre festligheter! De beste minnene jeg har er med dere! Og de minnene kommer jeg til å ta med meg i mange, mange år fremover, uansett hva som skjer med oss videre! Fordi neste år blir nok anderledes, men vi skal holde sammen uansett! Vet at alle sier " det går ikke, alt blir anderledes, dere finner nye venner osv.."  Men jeg kjenner dere jenter! Og jeg vet at både jeg og dere ikke klarer å miste et vennskap som dette! Det er ikke et vennskap som bare avsluttes fordi vi blir eldre og starter på nye skoler, aldri i livet! Selv om vi ikke ses hver eneste dag alle av oss, så skal vi klarer å holde oppe kontakten, uansett hva!!
Vi har jo så klart hatt våre nedturer vi og, og krangler har det heller ikke vært få av! Men alle disse teite diskusjonene og kranglene har vi alltids kommet oss gjennom, og det har nok på mange måter også styrket vennskapet! Nå i dag er vi så gode venner som jeg tror vi aldri har vært før! Vi er så sammenspleiset på alle mulige måter, så å begynne på helt forskjellig skole som alle disse jentene til neste år blir trist, rart og vanskelig, og det er jeg forbredt på! Men russetiden med dere skal bli så bra! Ser allerede frem til det! Disse to årene utene dere blir ikke de samme, men gjett hvor mye bra vi skal finne på, på fritiden! Og selv om jeg nå snart flytter skal vi finne på like mye sprell som vi alltid har gjort, lov meg det jenter!!  Til slutt vil jeg bare si at jeg er ufattelig glad i dere alle sammen! Dere lyser opp dagen min, jenter ♥

 

HAR DU NOEN SLIKE HERLIGE JENTER?

- Vanja ♥

2 kommentarer

Caroline

06.04.2012 kl.17:03

verdens beste!!! <3<3

Vilde

09.04.2012 kl.21:44

Utrolig fint skrevet, Vanja :) <3

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits