siden sist

Hei alle sammen!

Nå er det veeldig lenge siden sist! Grunnen til det er vel rett og slett fordi det har vært mye i det siste, jeg har hatt mye å gjøre og har vel egentlig glemt bloggen litt. Men nå er jeg tilbake.. tror jeg! Det sier jeg alltid, så går det noen uker og jeg er borte igjen! Men jeg kan desverre ikke love masse bra bilder fremover siden noen av mine søøte søstre har prestert å ødelegge minnekortet til kameraet mitt, så skal prøve å få skaffet nytt så fort som mulig! Jeg er ikke verdens raskeste person, men skal prøøve å få skaffet det i løpet av uka :)


Siden sist har det også skjedd litt! Jeg har jo ikke fått tatt så mange bilder osv pga at minnekortet er ødelagt, men kan jo fortelle om litt som har skjedd.

Jeg har vært på en vintercup i Lena med verdens herligste jenter! Der endte vi på andre plass! Kjempestolt over bestelaget, er så glad i disse herlige jentene!!


Feiret Marthe med masse herlige mennesker! Utroolig koselig! Dumt det ikke ble så sent pga treningkamp mot Brumunddal tidlig dagen etter, som forøvrig ente 5-1 til oss! Herlig jenter :)


Gjort ferdig mine aller siste tentamner på ungdomskolen! Gjett om det er godt a! Aldri mer tantamen på ungdomskolen igjen. Nå gjenstår bare eksamen!! Og under tentamen fikk selvfølgelig web-cameraet mitt lekt seg litt! En sminkefri og pen Vanja!

Jeg har vært på hele to revyer! Den første deltok mammaen min på! Hun og 18 andre gale damer der hun jobber har for andre gang satt opp en revy. De er alle amatører og har skrevet musikken, og laget alle numrene selv! Utrooolig gøy, de var helt rå! Den andre revyen var russerevy med russen på Ringsajer vgs. Veeldig artig :)


Utenom dette har jeg også blitt syk! Er ikke ofte jeg er syk, men det er like kjedelig hver gang. Våknet i natt av at jeg var utrolig kvalm, og måtte spy. Ikke en digg følelse for å si det sånn! Så i dag har jeg holdt senga. Nesten ikke spist, og egentlig kjeda meg veldig. Formen er litt bedre, men ser ikke ut til at det blir noe skole på meg i morgen heller..

HVA SYNES DU?
- Vanja ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits