young, wild and free!

Heei!

Hadde en fin kveld på lørdag med masse bra folk! Fikk besøk av Caroline i 6'tiden, før vi fikse oss litt og dro ut klokken 8! Masse bra folk, bra stevning, godt drikke og en hel del dansing! I helthet en veeldig vellykket kveld :)

Jeg og Caroline fikk oss ikke i seng før 5, noe som resulterte i at vi sto opp halv 3 i går! Døynrytme ♥ Så kan ikke si det var særlig lett å sovne i går kveld, men jeg sovnet overraskende nok ikke senere enn 12! Så gikk ganske bra likevel! Eneste bildene jeg har fra lørdag er desverre bare to bilder av meg før vi dro ut, men kan jo slenge med de også!I dag blir det jobbing med framlegg om koreakrigen! Ganske langt og krevende framlegg, så tipper jeg sitter her til jeg stikker på fotballtrening i kveld! Men da runder jeg av her, så blogges vi! :)

HVORDAN HAR DIN HELG VÆRT? 

- Vanja ♥

4 kommentarer

Anette

05.mar.2012 kl.16:11

min helt har vert helt ok :)

Lise staai

05.mar.2012 kl.17:14

Fine bilder!:) men når kommer egt den må gjøre videoen?:P

maren :)

05.mar.2012 kl.21:09

-Min helg har vært bra den :)

vanjahool

05.mar.2012 kl.21:51

Lise Staai: Tusen takk :) Den er lastet opp på youtube, del 1 ihvertfall! Men kommer noe sånn så det ikke funker, så skal prøve alt for å få fikse det! Lover :)

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits