siden sist

Hei alle sammen!

Har blitt litt dårlig med blogging de siste dagene, og det beklager jeg! Har ikke skjedd sånn veldig mye siden sist, men har vært veldig mye skolearbeid, så det tar veeldig mye tid om dagen! Men skal prøve å bli mye flinkere til å oppdatere, det skal jeg love!

Har vært flink og tatt et par joggeturer! Har blitt veldig lite fotballtreninger i det siste, rett og slett fordi vi ikke har noe sted å trene! Fra og med neste uke blit det heldigvis litt mer fotball, noe som blir veldig deilig!

Bilder lånt av juliesaand.blogg.no

Har også hatt aktivitetsdag med klassen! Ente ikke så veldig bra for min del med blåmerker, skrubbsår og bristet nese! Ikke spill snørugby på glassis med lite snø! Veeldig tøft spill i tilegg ente ikke så veldig bra, og jeg måtte ta turen hjem klokken halv 11! Men fin dag var det da!

I dag blir det nok å slappe av hjemme til i kveld, før jeg tar turen ut med gofolk! Blir bra :) Men da runder jeg av her, og ønsker alle sammen en riktig fin lørdag!

HVA SYNES DU OM BILDENE?

- Vanja ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits