oppsumering av den siste tiden!

Hei alle sammen!

Nå er jeg endelig tilbake etter noe veldig tøffe uker! Er forsatt tøft, men det hjelper å tenke fremover og ikke minst det å ha herlige venner som alltid er der, og en familie som er veldig close og står sammen i opp og nedturer! Og når sånne tøffe ting som tap av de nærmeste skjer, da er det så ufattelig viktig å stå sammen, det har jeg merket! ♥  Men nå prøver vi alle å se fremover, selvom det ofte er dager der jeg er langt nede, og dager jeg bare smiler! Det går opp og ned, men det er bare naturlig.

Men har jo gjort litt den siste tiden også da! Har vært i en helt utrolig vond, men fin begravsel, brukt mye tid til synging, skole og fotball og funnet på en hel del med mine kjære venner! Dette kommer til å bli et ganske langt innlegg, men bare å lese for den som vil :)

Har vært en helt utrolig nydelig begravselse for min kjære fetter, Tony! En verdig avslutning, for en herlig person! Der sang også jeg og lillesøstrene mine! Det var hardt, men samtidlig en stor ære ♥

Hatt masse bra treninger med verdens beste fotballjenter, Nesj16! Vært veldig godt å trene igjen, får meg til å tenke på noe annet! Og jentene har vært så støttende!

Jobbet med "veivalget" på skolen. Der vi skulle velget et yrke jobbe med det, presentere for foreldre og elever.Da valge jeg og tre andre jenter yrekt fotograf! Har vært utrolig morsomt, og noe litt annet enn å bare sitte ved skolepulten og høre læreren snakke! Ble også tatt en hel del bilder igjenom de dagene vi jobbet med det, og en smakebit ser dere ovenfor!

Vært på hockey med Julie! Og storhamar fikk en herlig 4-2 sier over Engaaa! Wooo!

+ At i går hadde jeg en herlig natt med Caroline og Gitte hos Lene! Vi koste oss først med litt mat, før turen gikk videre til bursdagsfest hos Stiaan! Vaar en herlig kveld da :-)

Har jo gjort en hel del mer, men har ikke bilder fra alt! Så daa blir det litt kjedelig å skrive om. Men i nuet er Julie hos meg, og vi gjort egentlig ikke mye! Regner med at sånn ca hele ferien min vil bli tilbringt med denna jenta! Men det blir digg det! Håper dere fortsatt vil følge meg videre, selv om det ikke har blitt noe blogging de siste dagene, men sånn ble det bare! Håper dere forstår, og vil følge meg fremover!

Vi blogges!

HVA SYNES DU?

- Vanja ♥

4 kommentarer

mariheiberg

20.feb.2012 kl.13:49

Hehe, kul mor du har!

malin :)

20.feb.2012 kl.14:13

Kjempe fint Innlegg Vanja og Ja klart jeg skal følge deg videre, jeg har vært innom bloggen din hver dag for å se om det har kommet et innlegg, og endelig kom det, men jeg skjønner godt hvorfor du har vært borte! Tenker masse på dere! <3

vanjahool

20.feb.2012 kl.22:34

mariheiberg: haha, jooda :-)

vanjahool

20.feb.2012 kl.22:35

malin: Tusen takk, søte deg! Betyr mye <3

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits