minner fra 2011, del 1

Hei alle sammen! Da tenkte jeg å lage ett innlegg om noen av mine minner fra 2011! Alle minnene kommer ikke i riktig rekkefølge, men er da en oppsumering av noen av de herlige minnene fra i år! Klarer så klart ikke å få med alle, men her er noen :) Del 2 kommer snart!


Norwaycup HELT KLART ÅRETS OPPLEVELSE! En uke med masse fotball, verdens beste lag, herlig mennesker, konserter, shopping og alt du kan tenke deg!Moelvcup Vant Moelvcup med verdens beste jenter! En cup vi spilte veldig bra, og var veldig stolt av jentene da!!

Hatt utallige overnattinger med disse to herlige jentene! I sommer lå vi 4-5 dag i strekk i campingvogna. Og har vel nesten vært hos hverandre hver helg! Alltid like kos! Konfirmasjon Jeg ble konfirmert, og hadde en utrolig fin dag med familie og venner! Jeg sang også i kirka under min egen konfirmasjon! Veldig gøy :)


Hamar En heerlig dag i Hamar med Hanne, Julie og Julie! Der vi også traff på Peder og en kompis av han!


Oslotur Jeg og Gitte hadde noen herlige dager hos tanta hennes Kari! Noen helt herlige dager med mye snakking, shopping og kooos!

Rena Noen herlige dager i Rena med Caroline og Julie rett før Norwaycup. En natt ble tilbringt på campingplassen, og den andre hos Stian, en i slekt hos Julie! Haha, den turen glemmes aldri!

Hyttetur sammen med Julie, Julian, Tinius og Peder! Der jeg og Julie kaaantra utallige ganger med kano så mobilen min ble ødelagt siden jeg hadde den i lomma, der Julie skjærte seg på glasskår og egentlig skulle ha sydd! Men borsett fra det er herlig tur, med masse koos!


Atle Pettersen konsert i Lillehammer sammen med Julie, Trine, Silje og Marita! Liten konsert med masse liv! Fikk klem og signert cd - stortfornøyd!


Natt/kveld med Caroline og Lene som var sykt bra! Fant også ut av vi skulle nattbade! Haha, dere er herlige!

HVA SYNES DU?
DITT BESTE MINNE FRA 2011? 

- Vanja ♥

 

2 kommentarer

Agnethe :)

02.jan.2012 kl.19:15

Beste minne må være Tyrkia med Sina :)

vanjahool

02.jan.2012 kl.21:18

Agnethe: Nta! Nei, det hørtes ikke feil ut.. :)

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits