god jul!

Hei alle sammen!

En stund siden jeg har blogget nå! Men har ikke hatt sånn veldig mye å blogge om, pluss at jeg har hatt knapp med tid! Men kan ikke love at jeg blogger heeelt fast, med masse innlegg om dagen fremover, men skal prøve så godt jeg kan :)

I går var det jo julekvelden, og jeg koste meg masse sammen med familien! Bestemor, og en god venn av familien kom på besøk, og det var veldig hyggelig! Spise masse god mat, og åpnet en heeel del pakker! Og når jeg har tre lillsøstre så blir det ihvertfall en del pakker, så kan si det tok en goood stund! Men jeg er veldig fornøyd med julegavene min!:-) Masse nye jenteting som sminke, smykker og klær, ny krølltang, sko, litt penger og en puusekatt er ikke feil! 

Naboen vår kan altså ikke ha katten sin mer pga alergi, så da var jeg såå heldig å få den i julegave da! Pusekatten er bare rundt ett år, og er så klart verdens søteste! Så tuusen takk, skal ta godt vare på den!PAKKER!

HVA SYNES DU OM BILDENE?
HADDE DU EN FIN JULEKVELD?
-Vanja ♥

 

4 kommentarer

maliiinjoo

25.des.2011 kl.18:45

KJEMPE FINE BILDER!

Både du og søstrene dine + pusen er like kjønne! <3:-))

vanjahool

25.des.2011 kl.18:47

Maliiinjoo: Tusen takk! Aww, søte deg <3

Hanne

25.des.2011 kl.18:55

Superfine bilder <3

vanjahool

28.des.2011 kl.21:18

Hanne: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits