min ønskeliste

Hei hei!

I dag har vi hatt Norsk tentamen, som jeg føler gikk helt greit! Ganske så vanskelig tema, eller ikke tema, men vanskelig å skrive om det. Jeg skulle liksom skrive 2/3 sider om hvor grensen mellom spøk og alvor gikk, og det måtte være en saktekst. Menmen, det gikk jo helt greit da!

Har jo også fått tilbakemelding om at dere vil se ønskelisten min, så da skal dere selvfølgelig få lov til å se den. Er kanskje ikke så spennende, men ja, siden dere vil se så :)Ja, dette er da deler av ønskelisten min! Viva la juicy eller naomi campbell parfyme, penger/gavekort, rosenborg drakt eller genser og selvfølgelig det nye albumet til Atle Pettersen!! Bortsett fra dette ønsker jeg meg egentlig vanlige ting som klær, smykker og sminke, og ikke minst sko!! Hadde heller ikke gjort meg noe med en konsert billett!

Videre i dag skal jeg på trening, og forbrede meg til nok en tentamen i morgen! Som da er den siste, noe som blir sykt godt! Men vi blogges :)

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

-Vanja ♥

 

3 kommentarer

sarai94

30.nov.2011 kl.15:35

ahh, viva la juicy <3

Elisabeth

30.nov.2011 kl.22:01

jeg ønsker meg også penger/gavekort! :-)

RBTH

01.des.2011 kl.17:28

Kjempe masse fint!!

Har en konkurranse på bloggen no, der en kan vinne b.l.a pudder fra bare minerals!

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits