temainnlegg: hvordan er jeg som person/venn?

Siden jeg har fått respons på at noen av dere vil ha ett innlegg om hvordan jeg er som person/venn, har jeg tenkt til å skrive litt om det, som here you go :-)

Jeg synes ikke det er så lett å sitte å skrive om hvordan jeg er som person/venn, men jeg skal prøve mitt aller beste! Venner er noe som betyr ekstremt mye for meg, så jeg føler jeg er en venn som du kan stole på. Hvis en av mine nærmeste kommer til meg og sier noen som ikke skal videre, så kan jeg love at det blir hos meg. Jeg er også en venn du kan snakke med om alt, jeg har alltid tid til mine nærmeste, siden de betyr ekstremt mye for meg. Så jeg håper og tror jeg er ei venninne som folk stoler på, har det gøy med og som de føler de kan snakke med om alt!

Men som person da. Hmm, vil si jeg er ei gladjente. Jeg er så klart ikke alltid like glad jeg heller, men har jo fått høre " Vanja, hvodan klarer du å være så glad hele tiden?" Jeg er ikke alltid glad! Men jeg mener det er bedre å se positivt på ting, og smile i steden for å se negativt på alt. Jeg er så klart ikke alltid positiv jeg heller, men jeg prøver mitt beste :) Jeg er også veldig glad i å være sosial, og elsker å bli kjent med folk, det beste jeg vet! Og jeg er også ei typisk fotballjente, fotball betyr så utrolig mye for meg, noe musikk også gjør! Fotball og sang - det beste som finnes ♥


Jeg er også ekstremt sta! Vennene mine haater å diskutere medmeg, siden jeg aldri gir meg, og dette er noe jeg ofte får høre. Dette kan jo så klart være positivt, men noen ganger skal jeg love dere at det er negativt, det har jeg erfart mange ganger. Og noen annet jeg også er, er utadvent. I starten når jeg møter nye mennesker kan jeg så klart være litt sjenert, men det går ikke lenge før jeg snakker som en foss. Og ikke forvent at dere får med dere alt jeg sier, siden jeg er vel kanskje en av de som snakker litt for fort. Haha

Så for å ta det kort da, så er jeg ei gladjente som ser positivt på det meste, elsker å bli kjent med nye folk og som kan være litt av ett stabeist! :-)

HVA SYNES DU OM INNLEGGET?

-Vanja ♥

 

4 kommentarer

juliesaand

12.nov.2011 kl.16:29

liker sånne innlegg!:DD det er akkurat sånn du beskriver at du er , du er i virkeligheten!:D hihi<3

vanjahool

12.nov.2011 kl.16:38

juliesaand: bra, kanskje det blir flere sånne innlegg da :-) nta, hihi <3

Hanne

13.nov.2011 kl.22:11

just like u <3

vanjahool

13.nov.2011 kl.22:35

Hanne: awi<3

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits