min helg

Heei!

Som sagt har helgen min gått i ett, og jeg tror nesten aldri jeg har fått gjort så mye på en helg før, men er ikke feil det :-)

På fredag tok jeg, Julie og Caroline turen til Gitte der vi koste oss masse! Tanta til Gitte, Kari var også der, og veeldig koselig å se henne igjen! Var nemelig med Gitte til Kari i sommer. Men på Fredag ble det jentesnakk, tv titting og masse kos, alltid like kos med de jentene!

NAM!

Ble ikke en veldig sen kveld på fredag, så fikk sovet ut onkli på lørdag! På lørdag ble jeg hentet, og dro for å synge med koret! Var ikke noe stort, så var ikke så lenge jeg var med koret. Men etter det var det rett til Gitte igjen, ordne seg, og dra på kino med jentene! Vi så Varg Veum, og vil absolutt anbefale filmen!:) Etter filmen sov jeg hos Julie, men Caroline! Det var så klart koos.
Og i dag har jeg som sagt bare vært på basar å vunnet ishockey kamp osv, og slappet av med familien resten av kvelden! Kan ikke si jeg er så klar for en ny uke med skole, lekser og masse stress nå, men ja, det får gå! Men morgen dagen blir bra da, fordi da står fotballavsluttning med fotballjentene for tur, så det blir kos :)Hva synes du om bildene?
Er du klar for en ny uke? 

-Vanja ♥

 

4 kommentarer

Carina!!

06.nov.2011 kl.22:21

Søt bilder!! Nei, er ikke klar for en ny uke

vanjahool

06.nov.2011 kl.22:31

Carina: Takk :) da er vi to!

♥ lindasolhaug

07.nov.2011 kl.17:24

Nei, ikke egentlig:( hahah

Andrea

07.nov.2011 kl.23:23

lindasolhaug: Ikke jeg heller:( hah

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits