gratulerer med dagen, mamma!

Hei alle sammen!

Har ikke så mye å blogge om i dag, så da kan jeg vel si at min kjære mamma blir 45 år i dag! Selv om vi diskuterer av og til ( nesten hele tiden.. ), hun driter meg ut sånn ca hver dag og hun kan irritere meg ganske så mye noen ganger, så er jo hun god å ha ♥ Har fått høre " åh, morra di er rå!!", "  " jeg digger morra di!", " du har serr verdens kuleste mor!"... Jaja, jeg vil nå heller si at hun troor hun er kul, eller hva mamma?

Neida, er ikke alle som har en mamma som løper utpå bana mitt i en fotballkamp å begynner å danse, kaller dommere for tullbukker, ler så høyt at du hører det en kilometer unna, som er som en venn for dine egne venner, som blir kalt "mutter'n" av bestevenninna di, som kler seg ut og kommer inn tidlig på morgene når jeg har besøk, som helt random kommer inn å ¨begynner å snakke på skype med den du snakker med.. og ja.. som er så gal som min!!

Men alikevel så er jeg veldig glad i henne! ♥ 
Håper du har hatt en super bursdagfeiring, mamma!


-Vanja ♥
  

Én kommentar

martineoe - kommenterer tilbake!

05.okt.2011 kl.21:34

så fint bilde :-)

gratulerer til henne!

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits