12 - fem ting jeg ikke klarer meg uten

Venner er noe som betyr ekstremt mye for meg! Både de aller nærmeste, og de jeg ikke ser så ofte! Å vite at du har noen å snakke med, dele dine tanker med, le med og ha det gøy med - det er herlig! ♥


Familie Selv om vi diskuterer opp til flere ganger om dagen, kan hate hverandre til tider, så er dere gode å ha også da ♥ 

Musikk og sang går ikke en eneste dag uten at jeg hører på musikk, og synger! Elsker både å høre på musikk, og å synge! En sang kan lett gjøre meg glad, eller gjøre meg trist for den saks skyld! Love it ♥Mobil/pc Som mange andre er avhengig av å ha mobil og en pc i nærheten! Har jeg glemt mobilen min hjemme, føler meg at jeg mangler noe. Og om det går ett par dager uten pc, merker jeg at det er godt å komme hjem til den!

Fotball er noe jeg absolutt ikke klarer meg uten! Går det en uke uten, eller er det etter en ferie, merker jeg at jeg savner det syykt, og det er godt å spille igjen! Det kan ha noe med at jeg spiller på verdens beste lag også da - nes j16 ♥Hva klarer ikke du deg uten?

-Vanja ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits