friends are like stars, you can not always see them but you know they are there!

Er det noe som betyr ekstremt mye for meg er det helt klart venner! Det er de som er der for deg når du trenger det, de du alltid kan snakke med, og de som kan lyse opp dagen din med bare ett smil eller gode ord! De ordene er akkurat det som beskriver en god venn for meg, og disse personene har jeg mange av! Hver og en av dere, og dere vet selv hvem dere er.. dere betyr så ufattelig mye!

Selv om jeg ikke snakker med alle av disse herlige personene like mye, vet jeg innerst inne at de alltid vil være der, og det er en følelse som er helt ubeskrivelig! Hadde jeg ikke hatt alle disse personene i livet mitt, vet jeg rett og slett ikke hva jeg hadde gjort! Hvem hadde vel klart seg uten en å snakka med, en du kan dele alt med, og en som rett og slett gjør deg glad? Det hadde ihvertfall ikke jeg! Og jeg vet, og har lært at disse herlige personene er verdt å ta vare på. For uten de hadde ikke livet vært det samme!


Hva er din mening om dette?

-Vanja♥

 

6 kommentarer

Caroline veum

20.sep.2011 kl.15:02

true!! og det sitatet tok du fraa............statusen til caro? ehee! hahahha:D:D

hholmlund

20.sep.2011 kl.15:02

<3

vanjahool

20.sep.2011 kl.15:49

Carolien Veum: heheh, faktisk ikke! har hatt det på bloggen føøør, men ja.. har sett at du har skrevet det også altså, veum :-)

vanjahool

20.sep.2011 kl.15:49

hholmlund: <3

Elisabeth

21.sep.2011 kl.22:40

<3

malin

22.sep.2011 kl.16:38

Elisabeth: <3

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits