THE GUESTBLOGGAH GITTEH

HAIHAI ALLA I HOPA.

Nå har ikke Vanja blogga på lenge, det var jo synd.. MEN DET ERSATTES MED GITTE VETTS, hundre ganger kulere. Dere skjønner det - at Vanja og jeg er the bobbysock jr! Vi eier så syyykt. Nå er vi på jentekveld hos meg da, det eier hvertfall!!!!!!!!!!!!!!!!!! O M G.

Men jo, nå sitter vi 7 stk i en dobbelseng, herlig. Caro syns vi er stygge, takk. Mia vil slette bilder, kult. Julie ser på gamle bilder, æsj. Vanja ligger oppå Julie og ser på stygge bilder, mhh. Marthe kom akkurat og er på pc'n, niiiz. Og jeg, Gitte, er dritkul og blogger, omg. SUPERGITTE.BLOGG.NO alle sammen. Ehm ok ja. Dette her ble syyykt random, men alle sammen, Vanja er kul og har akkurat fått seg schææææzte. Han heter David daaa, så søtt.

Okei, dette ble litt kjedelig egentlig. Nå skal jeg prøve å få de andre til å bli med å finne på noe, jeg har sendt pc'n på reperasjon så ja. Men nå skal vi visst gå og hoppe nå. SNAKKES BITCHEZ

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits