svar på spørsmål - del 1

Hei igjen!

Del 1 kommer ikke på video, men med tekst og bilder. Men jeg er ganske så sikker på at del 2 kommer på video, så her er del 1:

Andrea: 
Hvem er den beste søstra? (hint hint )
 ehm, ikke du ihvertfall...Hva gjør du akkurat nå? svarer på spørsmål da!Kan du svare på video? neste del kan jeg nok det! Beste drikke? lett : iste! Beste mat? som mange andre det ; taco og pizza!

Elisabeth Bakken:
Hva gjorde dere i Rena?
Som sagt så var jeg, Julie og Caroline på Rena, og vi kom hjem i dag. Der var vi da på "campingtur." Der koste vi oss, og var med kule folk. Enkelt og greit! Hva synes du om meg? Jeg synes du er utrolig snill, søt og morsom. Ei herlig jente :) Hvem er dine aller bestevenner? Har utrolig mange gode venner, men de beste er Julie S, Caroline, Gitte, Julie R, Lene, Mia og Hanne.Elisabeth:
Hvem er dine bestevenner?
svart på! Hvor mange venner har du på facbook? Akkurat nå har jeg 1085 venner på facbook! Hvilke blogger leser du? - og har du noen å anbefale? leser mange blogger egentlig, blandt annet andreabadedyck, mne, marusek, tcmn, tuvaw, leneorvik og alle venna mine sine. Hvis jeg skal anbefale noen må det bli anderabadendyck og marcusek! Hvilken mobil har du? htc desire HD Hvilken pc har du?  Vet ikke helt hva den heter, men er en asus pc! Har du bodd på Nes hele livet? Ja, det har jeg! Hvor vil du bo når du blir stor? Jeg aner egentlig ikke, men har lyst til å bo i en liten by tror jeg. Dine beste venner som er yngre enn deg? Hmm, det er mange. Men de beste må nok være Vilde, Pernille og Anine! Dine beste venner som er eldre enn deg? Aner ikke, Peder kanskje. Hvor lenge har du blogga? Med denne bloggen har jeg bare blogget en uke ca. Hvor lenge tror du at du kommer til å blogge? Aner ikke, en god stund håper jeg :) Liker du iste? JA, elsker det! Har du speilrefefleks? Ja, jeg har nikon d3100.Simen:
 Tror du Gitte liker meg?
Ehm..Jaa, klart gjør hun det! Har du ikke merka det, kanskje??

Kristina:
Hvilken linje har du lyst til å gå når du er ferdig på ungdomskolen?
Har egentlig veldig lyst til å gå musikklinja, men jeg tipper det blir studiespess! Gleder du deg til norwaycup hvis du skal dit? Jeg skal dit, og ja, jeg gleder meg utrolig mye!! Hvor på bana liker du å spille? Ving! Har du mange venner? hmm, vet ikke jeg.. nok :) Hvem er dine gutte bestevenner? Peder, Julian, Thorbjørn og Sivert. Hvem er dine beste jentebestevenner? Julie søøs, Caroline, Julie R, Gitte, Lene, Mia, Hanne og Marthe! Favoritt maten din? Taco og pizza. Hva liker du mest med å blogge, og hva liker du minst?  Liker mest å få tilbakemeldinger og skrive bra innlegg, liker minst å ikke ha blogglyst, og at det kan være litt stress.

Hva synes du om svarene?
 

11 kommentarer

Celine - hverdag og foto

29.jul.2011 kl.23:51

Bra svart :-D!

Kamilla

29.jul.2011 kl.23:53

Bra svart og fine bilder :D

vanjahool

29.jul.2011 kl.23:53

Celine: tusen takk :-D

hholmlund

29.jul.2011 kl.23:54

herlige svar!:-)

vanjahool

29.jul.2011 kl.23:54

Kamille: takk for det :D

ingunn96

29.jul.2011 kl.23:54

bra svart! ;)

vanjahool

29.jul.2011 kl.23:54

hholmlund: takk jentami :-)

vanjahool

29.jul.2011 kl.23:55

ingunn96: tusen takk :-)

Julie & Kjersti <3

30.jul.2011 kl.00:39

Bra svar og fine bilder! :-D

Malin B

30.jul.2011 kl.09:16

Bra svart og fine bilder :D<3<3<3

Nils Arne

30.jul.2011 kl.10:39

kult svar

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits