sister from another mister

Hallo

Nå sitter jeg godt planta i stolen, og venter på pizzaen i ovnen. Har akkurat vært å trent med verdens beste fotballjenter i sputende regnvær. Er passe sliten nå, og kjenner jeg gleder meg til litt mat nå, ettersom jeg nesten ikke har rukket å spist i dag.

«
Men over til overskrifta, "sister from another mister." Siden jeg ikke har så mye å blogge om, og siden jeg har lovet Julie å skrive et innlegg til henne så fort jeg fikk blogg, så gjør jeg det liksågodt nå, så her Julie:

"Sister from another mister" er akkurat det du er for meg! Vi er ikke søstre, men det føles absolutt sånn. Vi mener nesten alltid det samme, sier nesten alltid det samme, liker de samme tingene, og er stort sett veldig like igrunn. En dag uten deg blir ikke den samme, og det mener jeg!

Jeg har kjent deg siden vi var 6 år, men det føles ut som jeg har kjent deg heeele livet, og det er ikke kødd en gang. Men fra 1. skoledag på skolen var vi bestevenner, og det er jeg utrolig glad for! Husker så godt 1-4 klasse sammen med deg jeg! Fy fader, snakker vi minner eller? Vi var sammen hver eneste dag, og var den ene syk ellernoe en dag, var det jo nesten krise da! Vi var rett og slett bestevenner fra første stund. Men så gikk årene, begge ble eldre, og i 6 klasse ble vi nesten "fiender." Vi var ikke venner, drev aldri sammen, og ja, kranglet og kranglet. Vi rett og slett hatet hverandre i 6-7 klasse. Meg så kom ungdomskolen, begge hadde forandret seg, og vi fant tilbake igjen. Jeg, du, Julie r, Caroline, Lene, Gitte og Mia - gjengen sin det ♥ Er så ufattelig glad for at vi fant tilbake til hverandre etter så mye tull og drama!

Er så utrolig mye positivt med deg, Julie! Men i stede for å ramse opp alle de gode sidene dine kan jeg heller si ; perfekt! Du er rett og slett perfekt, Julie! Ikke bare har du verdens beste personlighet, men du er sykt nydelig og! Øynene, smilet og alt ved deg, er noe mange jenter bare kan drømme om! Du skal vite at du betyr så ekstremt mye for meg, og det vil du alltid gjøre! Glad i deg, søs ♥

Har du ei slik venninne?

- Vanja ♥

10 kommentarer

hholmlund

22.jul.2011 kl.20:38

aw:-)

juliee

22.jul.2011 kl.20:39

nuuh! du er ikke noe særlig søt eller da! verdens beste søs<3

vanjahool

22.jul.2011 kl.20:41

hholmlund: :-)

vanjahool

22.jul.2011 kl.20:41

juliee: hihi :) verdens beste søs <3

Meg

22.jul.2011 kl.20:46

Nuh! ser jeg noen som vælva på det bilde der ell x )

vanjahool

22.jul.2011 kl.21:03

Meg: heei julian! og nei? eller.. okeida:(

karen

22.jul.2011 kl.22:42

hehe;)

vanjahool

22.jul.2011 kl.22:45

karen: :-)

malin

23.jul.2011 kl.14:24

veldig morsomt bilde da dere datt i båten må jeg si:)

vanjahool

24.jul.2011 kl.20:32

malin: hehe, veldig :)

Skriv en ny kommentar

vanjahool

vanjahool

15, Ringsaker

Bloggen min handler om alt som faller meg inn! Mote, fotball, sang og min hverdag! Kontakt meg på facbook: Vanja Bråtebæk Hoelstad, eller mail: Vanja_hoelstad@hotmail.com :-) Håper du vil følge meg!

Kategorier

Arkiv

hits